Live Your Dreams - Del 23"Vill du va med och spela?" frågade Gabe och log mot mig. "Ja visst!" sa jag och log tillbaks. "Då blir det jag, Felix och du Jasmine i ett lag och Lexi, Nick och Gabe"  sa Edward och log mot oss. Vi gick och ställde oss på varsin sida nätet. "Hoppas du inte har kvar dina volleyboll 'talanger' från Miami. Jag vet inte om man kan kalla det talanger faktis" sa Felix och skratta.
Efter några timmar med Edward,Felix, Gabe, Nick och Lexi så hade jag bytt nummer med de.
När jag kom hem gick jag upp på mitt badrum. Jag drog av mina kläder och bikinin och hoppa in i duschen, jag duscha ganska länge och tvätta håret efter saltvattnet.
När jag hoppa ur duschen tog jag som vanligt en handduk runt om mig. Jag gick in i mitt rum och såg min mobil lysa så jag måste ha fått ett sms. Jag gick fram och tog upp mobilen och satte mig i sängen och läste smset. "Hey Shawty lust att ses? typ resturang, det var ett tag sen! Haha ;)" Jag log för mig själv och tänkte igenom vad jag skulle svara och skrev ner det. "Hey Bieber, självklart det tackar man inte nej till! Jo jättelänge sen ;P" Skrev jag tillbaks och gick in i min WIC. Jag valde en enkel mörkblå klänning, jag drog på den och satte på ett halsband. Jag satte mig i stolen vid min spegel och börja torka håret. Jag såg mobilen blinka till igen och gick fram och den. "Bra! plockar upp dig om 1 timma". Jag valde att inte svara utan torka färdigt håret och locka det lätt, när lockarna föll ner perfekt och rama in mitt ansikte börja sminka mig. Inte mycket, jag är inte en sån tjej. Lite maskara och läppglans, funkar alltid.
Jag gick ner och satte mig bredvid Jream som titta på nåt på Disney Channel bara för att fördröja tiden. "Längesen man sett dig" sa Jream och titta på mig. "Ja haha var har du varit?" "Hos mormor om du inte minns" sa han och börja skratta över min minn säkert. "Har du varit hos mormor?" undra jag förvånat. "Ja sego!" sa han och skratta. "Men hur har du.. eller har hon varit här eller? Jag tror knappast du flög till Atlanta för att träffa mormor" sa jag och skratta. "Jupp hon var här i närheten" sa han och log. Det plinga på dörren och jag reste mig upp. "Mamma jag åker iväg med Justin, kommer hem i kväll!" ropa jag när jag satte på mig mina skor. "Okej!" hörde jag uppifrån. Jag öppna dörren och såg en väldigt snygg kille. "Hej Justin" sa jag och krama honom. "Hej Jaz!" sa han och pussa mig på kinden.
"Vart ska vi?" fråga jag när vi gick mot bilen. "Överraskning" sa han och log ett mystiskt/gulligt leendé. Jag log tillbaks och han öppna passagerar dörren till mig. "Aww tack Justin" sa jag och klev in. Han hoppa in i förarsättet och starta bilen. Det hade hunnit blivit mörkt ute och det var väldigt mysigt att sitta där i bilen med Justin. Vi prata om allt mellan himmel och jord när vi kom fram till samtalsämnet touren. "Vart ska vi först?" frågade jag och log. "Först ska vi ha en veckas semester i Hawaii och sedan typ två konserter och sedan ska vi till Karibien om du fortfarande vill följa med då" sa han och log till mig. "Om inte jag skulle följt med vem skulle då sjunga overboard och vara förband?" undra jag. "Selena Gomez kanske eller Jessica Jarrell, fast Jessica följde med på förra touren så kanske inte hon" sa han och log. "Okej" log jag och såg att vi stanna utanför en biosalong. "Justin vad ska vi göra här?" undra jag och log mot honom. Han svara inte men han log ett gulligt leendé. Han hoppa ur bilen och sprang runt för att öppna min dörr, en riktig gentleman! När vi kom in var det helt tommt. "Justin har du hyrt en hel biosalong?" sa jag chockat. "Japp för din skull" sa han och la arman om mig. Han ledde mig in i en salong och jag såg bara ett bord inne i biosalongen med levande ljus och rosor. "Aww Justin du hade inte behövt!" sa jag och kysste hans kind. "Men jag ville" sa han och krama om mig. Jag kände mig så trygg i hans famn, varmt och mysigt. "Kom med här" sa han och ledde bort mig till bordet. Han drog ut en stol till mig och jag satte mig ner och log mot honom. Efter ett tag av tystnad av att vi åt så bröt Justin den. "Jasmine jag gillar dig" sa han. Jag blev chockad och satte vattnet jag hade i munnen i halsen. Jag hosta lite och titta upp på Justin. "Jag gillar dig med" sa jag och log. "Du är speciel" sa han och ladde till "På ett väldigt bra sätt" sa han och la sin hand på min över bordet. "Du med Justin" sa jag. Efter en stunds snack gick vi och satte oss i de största stolarna i salongen. "Vilken film är det?" frågade jag och log mot Justin. "Titanic" sa han och log romantiskt. "Åhh jag har inte sett det på hur länge som helst!" sa jag och log stort. När halva filmen hade gått så kände jag att Justin titta mer på mig än på filmen. Jag titta upp på honom och han log mot mig, jag log tillbaks och hans huvud börja närma sig mitt. Bara några millimeters mellan rum så stanna vi upp och titta varandra i ögonen och sedan så möttes våra läppar i den perfekta kyssen.


Håller på med del 23..

Jag har börjat med del 23 nu om ni undrar!

Och om ni blir förvirrade för att det kommer så många nya roller så säg till! Jag tåll både ris och ros! =)♥

BIEBAHLOOVE

DEL 22 UNDER DETTA INLÄGG!!

Live your dreams - Del 22


Dagen efter
"Jasmine du måste gå upp nu klockan är 10!!" ropade mamma från kanske köket. "Mm" mumla jag fast jag visste att hon inte skulle höra. "Jasmine" sa hon mjukt, hon stog nu lutad mot dörren och hade armarna i kors. "Jag ska" sa jag och log lite mot henne. "Bra gumman, jag åker till sjukhuset nu somna inte om" sa hon och drog upp mina pärsiener ¹(?) sedan försvan hon ut genom dörren och strax efter hörde jag bilen åka iväg.
Jag gick upp och gick in på badrummet, jag hoppa snabbt in i duschen och tvätta håret. När jag klev ur drog jag en handduk runt kroppen och en till håret. Jag gick in i min WIC och valde ut kläder att ha på mig. Det fick bli ett blåt linne och vita shorts, jag la till lite smycken. Jag torkade håret och borsta igenom det, sedan sminkade jag mig lätt.
Jag gick ner till köket och stötte på Robert. "Hej syrran" sa han och log mot mig. "Hej Rob" sa jag och log tillbaks. "VAd hade du tänkt göra idag då?" frågade jag honom. "Jag hade tänkt att slappa med Melissa på stranden", sa han. Jag flinna mot honom och svara "Skulle jag kunna få följa med? har liksom inget annat för mig" sa jag och gjorde puppyeyes. Han skratta bara åt mig, "Visst, du känner väl henne lite" sa han. "Ehh asså jag har träffat henne tre gånger typ" sa jag och skratta.
Jag sprang upp för trappan och in på mitt rum. Jag öppnade min bikini låda och valde en blå-axelbandslös bikini och drog på mig den under kläderna. Jag packa ner spräj (?) sololja och min iPod i min bruna väska och så satte jag upp håret i en stor bulle och gick ner till Rob igen. "Redå att åka?" fråga han och log. "Jepp!" sa jag och drog på mina flippisar. "Vi ska hämta Melissa utanför hennes hus, men det ligger jätte nära vattnet så!" sa Rob och vi körde iväg. Jag satt i baksättet så att Melissa skulle kunna sitta där fram. Jag tittade ut på hennes hus och fick mig en chock, hon bodde  i ett ljust poolhus jätte nära stranden och stort var det!
Jag såg Melissa komma med snabba steg mot bilen i ett stort leendé, jag kommer nog alltid vara avundsjuk på det leendét, hennes perfekt vita tänder, inramade i ett par välformade läppar. "Hej Rob!" sa hon glatt och pussa honom på munnen och titta sedan back på mig. "Hej Jasmine! det var längesen!" sa hon och krama om mig. "Ja det kan man ju säga!" sa jag och log. Vi åkte ner till stranden och klev ur bilen. Vi gick lite längrebort ifrån alla andra på stranden, det var väldigt varmt ute, så det förvånar mig inte att det är så många ute. Jag drog av mig kläderna och snabbt därefter gjorde Melissa och Rob samma sak, så alla hade badkläder. "Ska vi bada?" undra Rob och log mot oss. "Sisten i!" ropa jag och for iväg mot vattnet och Melissa hacka in på mina steg och sprang efter. "fusk!" ropa Robert och kom efter.
20 minuter senare låg vi på våra handdukar och sola. Jag låg och smsa med Jawi när jag såg någon bekant lite längre bort på stranden. Då såg jag att det var Edward, en kompis från Miami, han stog och spela volleyboll med några andra, då såg jag att det inte bara var Edward utan Felix, Gabe, Nick och Lexi mina gamla kompisar från Miami efter att var där en väldigt lång tid där förr. Jag reste mig upp och börja gå bort mot de. Lexi vände sig om och fastna med ögonen på mig, de växte långsamt större och ett öronbedövande skrik gled ur hennes mun. Killarna vände sig hastigt om och titta förskräkt på henne. Hon tog satts och flög på mig. Vi krama varandra hårt tills jag släppte taget. "Herreguuud va längesen det var man såg dig!" sa hon och log mot hela ansiktet. "Ja jag säger detsamma!" sa jag och log stort. Jag småsprang fram till Eddie, Felix, Gabe och Nick och krama om de en för en. "Men vad gör ni här?" undra jag förvånat. "Vi ville bara checka in staden" sa Gabe och gjorde nån snobbminn. Vi börja skratta och jag log mot honom. "Jag har saknat er!" sa jag och var bara tvungen att krama Lexi igen.
Lexi.


Så här var del 22, väldigt tråkigt och kort, men jag har ingen fantasi så ni måste hjälpa och glöm inte att kommentera. Och så att ni vet så kommer rollen Lexi spelas av Demi Lovato!

♥BIEBAHLOOVE♥

Förlåt!

Förlåt för sämst uppdatering! Men jag har haft fullt upp med all matte och kemi jag ligger sjukt mycket efter i :( men imorgon ska jag lägga upp en del till!


Live your dreams - Del 21

"Så vad ska vi göra nu då?" frågade jag när jag satt i soffan.
"Jag vet inte, typ titta på film?" "Okej, visst" sa jag och log med säkert hela facet, jag fattar inte hur han gör det men jag blir fall färdig! Jag kan aldrig sluta le när han vill göra nåt tillsammans.
"Jag ska hämta nåt att dricka, du kan välja film" sa han och log mot mej. "Vill du ha cola!" ropa han från köket,
"Aa okej!" Jag satte mej ner vid filmerna men kunde inte välja. "Säg stop" sa jag.
"Haha, stop" sa han och satte sig ner i soffan.
"Ehh Justin jag vet inte, det blev paranomal activity 2.." sa jkag tveksamt och reste mig upp.
"Jo kom igen, jag är här ju" Jag tveka lite men satte in filem. Jag sprang till soffan för att jag ville inte att filmen skulle starta innan jag satt i den. Jag satte mig på andra sidan soffan och gillade inte tanken så mycket av att jag precis skulle se PA2. "Varför sitter du så långt bort kom hit!" sa han och skratta lite åt mig. Jag fnissa lite åt det och satte mig nära honom, jag drog upp benen så de låg över hans knän, men jag satt fortfarande väldigt nära honom. JFilemn starta och jag ryckte till hela tiden när det var läskigt, "Justin varför tittar vi på den här! Jag kommer aldrig kunna somna!" "Haha men då kan du ju sova hos mig så vaktar jag dig!" sa han och kysste mina läppar.
Det kom som en chock men besvara den snabbt. Hans läppar maserade mina långsamt och han la mig ner på rygg. "Justin.. Nej. Vi är inte äns tillsammans" sa jag och skratta lite år hur det lät.
"Och?" "Justin det känns inte bra att hångla med sin kompis" sa jag och skratta. Jag låg fortfrande på rygg med Justin över mig. Han kysste mig igen. "But I just cant get enough" sa han och bet mig lätt i läppen. Jag rös till och det måste Justin märkt. Han drog upp mig i hans famn och vi titta klart på filmen.
"Var du seriös" fråga jag tyst och pilla med mina naglar. "Med vad?" fråga han förvånat och vände upp mitt huvud så han kunde se mitt ansikte. "Med att du gillar mig" sa jag och bet mig i läppen, jag visste inte vad jag kände det ända jag visste var att jag börja gilla honom.
När hon fråga mig om jag gilla henne så börja alla tankar snurra och jag tänkte igenom hur allt skulle bli om vi blev mer än vänner. Alla mina fans skulle säkert gå i taket men det har de tydligen redan gjort efter Baby videon. Men hur det skulle bli när jag åker på konsert skulle det bli skumt men hon kan ju följa med som hon ska göra till Hawaii.  Det vet jag kommer bli en bra tour med henne!
"Jag vet bara att jag gillar dig" sa jag och log mot henne. "jag gillar dig med, men dina fans skulle ta livet av mig!" sa hon och såg lite ledsen ut. "Det kommer gå bra" sa jag och kunde inte motstå att kyssa hennes läppar igen. Hon satte sig rakt upp och räta till tröjan. Hon la sin hand på min axel och sa "Jag tycker inte vi ska gå för snabbt framåt" och pussa mig på kinden, "Jag måste nog åka hem nu.
Hon drog på sig sin jacka och skor och krama om mig och gick ut.
Jag gillar henne verkligen har jag märkt. Hennes smile som är helt slående vackert, och hennes röst som klingar som små klang. Hon är så speciel men hemilg. Jag vet nästan inget om henne förutom att hon kan sjunga och dansa..
Jag kom hem och gick upp på mitt rum. Jag satte mig i sängen och kom och tänka på att Justin  nästan inte äns känner mig.
Jag tog fram mitt anteknings blok och en penna och tankarna flöda.
"Han vet att jag sjunger och dansar och vilka program och filmer jag vart med i. Det han inte vet är vem jag är,
helt ärligt vet jag nästan inte vem jag själv är, bara mina vänner. Mitt liv har gått så fort. Det känns som att det var igår jag blev upptäkt av Jenni inne på en mataffär med mamma. Hon bara kom fram när jag stog och sjöng lite på Alicia Keys. haha det var bra tider det.
Det Justin inte vet var att jag har fått mitt hjärta brustet av för många männinskor. Alla mina ex som varit otrogna eller dumpat mig för jag inte varit bra nog.
Så här är del 21, väldigt kort jag vet men ni måste hjälpa mig med vad som kan hända!!
Jag har ingen fantasi kvar!!
♥KOMMENTERA♥
BIEBAHLOOVE

Ändrar lite med hur jag gör inläggen!

Jag ändrar hur jag skriver lite,, jag kommer inte ha text från föradelen där uppe på inlägget och så kommer jag ha alla bilder som kommer vara med i delen där uppe i ett! Hoppas ni fatta :D ♥
BIEBAHLOOVE

RSS 2.0